Retour beleid

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, te herroepen. Je hebt na herroeping nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa  €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren zoals hangtags en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Vul het retourformulier (welke met de bestelling is meegestuurd) in en voeg het retourformulier toe aan de retourzending. Wij zullen vervolgens het verschuldigde creditbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Geretourneerde artikelen zijn de verantwoordelijkheid van de klant totdat ze bij ons zijn, daarom willen we jou vragen om ervoor te zorgen dat de artikelen op de juiste manier worden ingepakt, waardoor ze onderweg niet beschadigd kunnen raken. Wij raden je ook aan om altijd een bewijs van verzending te vragen bij het servicepunt.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn gedragen en/of gewassen stukken, ondergoed en badmode waarvan de hygiënestrip niet meer intact is. Deze producten zijn namelijk om redenen van hygiëne niet geschikt om te worden teruggezonden.

Door de landelijke maatregelen wordt er meer online besteld. Hierdoor is het bij de sorteercentra van o.a. PostNL erg druk met het verwerken van pakketten en kan er vertraging ontstaan. Het kan dus zijn dat je retourpakket hierdoor later bij ons wordt bezorgd en het dus langer kan duren dat je retour kan worden verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.

    Sale

    Unavailable

    Sold Out